Waarom Voordeelgordijnen?

✓ Betrouwbaar

                  Gordijnen thuiswinkel waarborg staand 50x51
✓ Goedkope gordijnen

Al vanaf € 4,99 per meter

✓ Gratis verzending
Vanaf bestellingen boven de          € 70,00

✓ Snel in huis
Losse stof binnen 1 werkdag
Maatwerk binnen 15 werkdagen


✓ Voorraad
Alle artikelen ruim voorradig

✓ Gratis kleurstalen
Weet waar u aan toe bent!
Bezoek onze winkels

Voordeelgordijnen.nl
Vindt u het moeilijk om uw keuze via de webshop te maken? Bezoek dan één van onze winkels.
Veel gestelde vragen

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Bij bestellingen van losse stof, vouwgordijnsystemen met koordsysteem en accessoires:
Wij proberen uw bestelling altijd zo snel mogelijk na betaling te versturen. Als u op werkdagen bestelt en betaalt, betekent dat u het product binnen 1 werkdag in huis hebt (in Nederland).

Bij bestellingen van maatwerk (gemaakte gordijnen, vitrages en vouwgordijnen):
De huidige levertijd op maatwerk bedraagt 15 werkdagen.Wat kan ik van de gordijnen verwachten?

De gordijnen van voordeelgordijnen zullen worden geleverd volgens de door u ingevulde gegevens in de gordijncalculator. Controleer dus extra voordat u een bestelling plaatst.

Al onze stoffen zullen worden geleverd conform de afbeelding van het product en de door u aangevraagde staal. Het is mogelijk dat er een miniem kleurverschil is tussen een opgestuurd kleurstaal en de bestelde gordijnstof doormiddel van een ander verfbad.

Onze maatwerk gordijnen worden bij u afgeleverd zodat u ze meteen kunt ophangen. Volledig afgewerkt met verstelbare haakjes, plooiband en afgewerkte zij- en onderzoom.

Mocht u kiezen voor 'Losse stof bestellen' dan krijgt u alleen de stof opgestuurd zonder fournituren. Deze keuze is voor mensen die zelf de gordijnen willen maken.

Uiteraard is de wettelijke garantie van toepassing, dit wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten

Hoe vind de levering plaats?

Onze pakketten worden verstuurd via PostNL, u kunt uw bestelling volgen via Track & Trace. Mocht u niet thuis zijn tijdens de bezorging dan wordt het pakket bij de buren afgeleverd of het pakket wordt de volgende dag opnieuw bij u aangeboden. In beide gevallen krijgt u hiervan een melding in de brievenbus. Tevens is dit online te zien bij Track & Trace.

Wat moet ik doen als er een klacht is? 


Het kan natuurlijk altijd voor komen dat er fouten gemaakt worden in uw bestelling of dat er fouten in de stof zitten. Dit is heel vervelend, maar helaas nooit helemaal te voorkomen. Wij doen onze uiterste best om alle klachten over producten en onze dienstverlening, zo spoedig mogelijk op te lossen.

-Licht ons zo spoedig mogelijk in over de klacht (indien redelijkerwijs mogelijk graag binnen 2 maanden na ontdekking van de fout).
-Pas na overleg met voordeelgordijnen kunt u de producten terugsturen en zullen wij, mits de klacht gegrond is, de verzendkosten vergoeden.
-Wij zullen altijd ons best doen om een passende oplossing te vinden.
-Wij zullen zo snel mogelijk een inhoudelijke reactie sturen (binnen 48 uur).

Mocht het voorkomen dat u tijdens het bestellen een fout heeft gemaakt, dan kunt u met ons contact opnemen en zullen wij een offerte opstellen voor het herstellen van het maatwerk.

Neem contact op door te mailen naar info@voordeelgordijnen.nl

Voor het contact opnemen met de geschillencommissie Thuiswinkel verwijzen wij u door naar www.sgc.nl . U kunt uw klacht ook voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/) .Hoe worden de prijzen vermeld?

Al onze prijzen worden vermeld inclusief 21% BTW.

Locatie Banner

Bezoek onze winkels

Vindt u het moeilijk om uw keuze via de webshop te maken? Bezoek dan één van onze winkels.

Locatie Purmerend Locatie Amsterdam