Waarom Voordeelgordijnen?

✓ Betrouwbaar

                 
✓ Goedkope gordijnen

Al vanaf € 4,99 per meter

✓ Gratis verzending
Vanaf bestellingen boven de          € 70,00

✓ Snel in huis
Losse stof binnen 1 werkdag
Maatwerk binnen 10 werkdagen


✓ Voorraad
Alle artikelen ruim voorradig

✓ Gratis kleurstalen
Weet waar u aan toe bent!
Bezoek onze winkels

Foto Gordijnenhal Voordeelgordijnen.nl
Vindt u het moeilijk om uw keuze via de webshop te maken? Bezoek dan één van onze winkels.
Overgordijnen

Gordijnen zijn er in verschillende soorten en maten, en op verschillende manieren te verkrijgen. Soms is het ook moeilijk om te besluiten of u zelf de overgordijnen wilt maken of juist op maat wilt bestellen. Ook zijn er veel mensen de stap nog niet durfen te nemen om overgordijnen online te bestellen. Wij helpen u graag met deze keuze! Daarom bieden wij voor degene die nog geen besluit kunnen nemen, de mogelijkheid om gratis kleurstalen aan te vragen. Naar aanbod overgordijnen
 

Overgordijnen kopen

Overgordijnen vind je bijna in elk huis en bepalen de sfeer in het huis. Gordijnen kunnen in je huis net dat ene detail zijn wat er in het huis mist om extra sfeer te creëren. Bij Voordeelgordijnen weten wij dat je eindeloos kan variëren met stof, kleuren en desins.

Overgordijnen op maat

Overgordijnen op maat zijn te vinden in heel veel huishoudens. Voordeelgordijnen biedt viel soorten overgordijnen aan. Je kan kiezen voor alleen de gordijnstof of voor overgordijnen op maat. Met onze configurator kan je eenvoudig gordijnen op maat bestellen. Wij raden wel altijd aan om een gratis kleurstaal aan te vragen voor dat u de overgordijnen op maat bestelt.