Waarom Voordeelgordijnen?

✓ Betrouwbaar

                 
✓ Goedkope gordijnen

Al vanaf € 4,99 per meter

✓ Gratis verzending
Vanaf bestellingen boven de          € 70,00

✓ Snel in huis
Losse stof binnen 1 werkdag
Maatwerk binnen 10 werkdagen


✓ Voorraad
Alle artikelen ruim voorradig

✓ Gratis kleurstalen
Weet waar u aan toe bent!
Bezoek onze winkels

Foto Gordijnenhal Voordeelgordijnen.nl
Vindt u het moeilijk om uw keuze via de webshop te maken? Bezoek dan één van onze winkels.
Velours gordijnen

Bent u op zoek naar gordijnen van hoge kwaliteit en zorg dragend voor een warme en rijke uitstraling van uw ruimte? Dan bent u opzoek naar velours gordijnen. Velours geeft net dat extra luxe wat een ruimte nodig heeft!

Bekijk collectie Velours gordijnen

Velours gordijnen

 
Velours of ook wel velour genoemd is de franse benaming voor wat wij in de volksmond fluweel noemen. Velours gordijnen voelen zacht aan en voor het oog een matte glans.  Wij bieden een breed assortiment van velours gordijnen aan, waarin de meeste populaire kleuren gordijn stoffen toebehoren. Velours gordijnen op maat of alleen de stof te bestellen. De losse stof binnen 1 werkdag en gordijnen op maat binnen 10 werkdagen.

Wij bezitten over een eigen atelier waar de velours gordijnen op maat worden gesneden en genaaid door ervaren naaiers. Deze naaiers hebben al heel wat genaaid de afgelopen decenia. Wij hebben al ruim 35 jaar ervaring in het vergaren van velours gordijnen.

100% Velours gordijnen

Voordeelgordijnen.nl verkoopt de orginele velours gordijnen vervadigd uit 100% katoen. Velours gordijnen geven vooral in grote ruimtes een warme en rijke uitstraling. Onze velours gordijnen stralen ook rust uit (zie bijvoorbeeld deze lever kleurige velours stof) en zijn uitermate geschikt voor in slaapkamers, woonkamers en portalen.