Waarom Voordeelgordijnen?

✓ Betrouwbaar

                  Gordijnen thuiswinkel waarborg staand 50x51
✓ Goedkope gordijnen

Al vanaf € 4,99 per meter

✓ Gratis verzending
Vanaf bestellingen boven de          € 70,00

✓ Snel in huis
Losse stof binnen 1 werkdag
Maatwerk binnen 15 werkdagen


✓ Voorraad
Alle artikelen ruim voorradig

✓ Gratis kleurstalen
Weet waar u aan toe bent!
Bezoek onze winkels

Voordeelgordijnen.nl
Vindt u het moeilijk om uw keuze via de webshop te maken? Bezoek dan één van onze winkels.
verduisterende gordijnen

Verduisterende gordijnen

Onze verduisterende gordijnen zorgen ervoor dat er nauwelijks licht de kamer binnen komt, dit is ideaal voor in bijvoorbeeld de slaapkamer. Het kiezen van gordijnen kan af en toe niet makkelijk zijn, u wilt er natuurlijk jarenlang van genieten. Wij als gordijnen specialist weten dit natuurlijk als niemand anders. Wij hebben een grote collectie verduisterende stoffen van hoge kwaliteit. Deze gordijnen zijn in verschillende kleuren en desins online te bestellen.


Bekijk collectie gordijnen

Onderstaand is slechts een greep uit onze collectie. Klik hier voor de gehele collectie.

Verduistergordijn Lime
Verduistergordijn Lime
  • Verduisterend
€ 5,99 per meter
Meer informatie
Verduistergordijn Blauw
Verduistergordijn Blauw
  • Verduisterend
€ 5,99 per meter
Meer informatie
Verduistergordijn Ecru
Verduistergordijn Ecru
  • Verduisterend
€ 4,99 per meter
Meer informatie
Verduistergordijn Grijs
Verduistergordijn Grijs
  • Verduisterend
€ 5,99 per meter
Meer informatie
Verduistergordijn Roze
Verduistergordijn Roze
  • Verduisterend
€ 5,99 per meter
Meer informatie
Verduistergordijn Bruin
Verduistergordijn Bruin
  • Verduisterend
€ 5,99 per meter
Meer informatie
Verduistergordijn Lichtblauw
Verduistergordijn Lichtblauw
  • Verduisterend
€ 5,99 per meter
Meer informatie
Verduistergordijn Taupe
Verduistergordijn Taupe
  • Verduisterend
€ 5,99 per meter
Meer informatie

 

 

Verduisterende gordijnen kopen

Wanneer je gordijnen zoekt met extra privacy en wilt genieten van een goede nachtrust kan je voor verduisterende gordijnen kiezen. Verduisterende gordijnen worden gekenmerkt doordat deze nagenoeg geen zonlicht binnen laten. Deze overgordijnen koopt u al bij ons vanaf 4,99 per meter. Wij zijn een van de goedkoopste die deze raamdecoratie soort met hoge kwaliteit levert. Wat ook kenmerkend is dat de verduisterende gordijnen een isolerende werking hebben en ze ook wel isolerende gordijnen genoemd worden. Goedkope verduisterende gordijnen Bij Voordeelgordijnen.nl kunt goedkope verduisterende gordijnen al vanaf 4,99 euro per meter kopen. Wij bieden deze raambekleding in verschillende kleuren aan zo hebben wij witte gordijnen of grijze gordijnen voor een frisse uitstraling. Maar ook zwarte gordijnen of blauwe gordijnen om een extra donker effect te creëren.

 

Verduisterende gordijnen op maat


Onze verduisterende gordijnen op maat zijn momenteel een van de populairste soort raambekleding die wij op dit moment aanbieden. De gordijnen worden gemaakt in ons atelier en binnen 10 werkdagen geleverd. Wilt u liever alleen de gordijnstof? Dan kan dat natuurlijk ook en heeft u dat binnen 1 werkdag in huis. Wij hebben al onze verduisterende gordijnstoffen altijd ruim op voorraad! Daarnaast is het ook mooi om deze gordijnen te combineren met bjivoorbeeld houten jaloezieen of pvc jaloezieen. 

 

Wat maakt gordijnen verduisterend?

Bij ons tref je in de collectie verschillende soorten verduisterende stoffen aan zo hebben wij verduisterend wat niet helemaal licht dicht is maar ook 100% lichtdichte gordijnen. De 100% lichtdichte gordijnen tref je in de collectie New York, Brooklyn en Manhattan. De gordijnen uit deze collectie hebben een voering die zorgt dat het licht dicht is. Deze stof is ook wat dikker dan de standaard verduisterende gordijnen die wij in onze collectie hebben. Wanneer je toch graag een andere gordijnstof verduisterend wilt hebben kan je kiezen voor een extra voering. Door deze verduisterende voering wordt het gordijn 100% lichtdicht gemaakt.

 

Wat is een verduisterend gordijn?


In het algemeen zijn gordijnen vaak lichtdoorlatend en geeft dit sfeer aan het interieur. Echter in bepaalde ruimtes is het fijner om geen licht binnen te laten en een donkere ruimte te hebben. De slaapkamer is bijvoorbeeld zo'n ruimte waar je graag geen licht wilt als je gaat slapen. In de zomer worden de dagen langer en komt de zon al vroeg in de ochtend op. Het is natuurlijk niet fijn om te vroeg wakker te worden. Daarnaast is het verduisteren van je kamer ook fijn als je graag overdag tv kijkt of aan het werk bent op je computer. Verduisterende raamdecoratie is dan vaak nodig en zorgen dat de kamer verduisterd wordt. De verduisteringsgordijnen zijn niet altijd 100% licht dicht. Wij geven dit altijd aan bij de verduisterende stof. Daarnaast kan je bijna elk gordijn verduisterend maken door er een extra voering aan toe te voegen.

 

 

Vragen?

Heeft u vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!
Bel 0800 - 12 34 56 of mail naar info@voordeelgordijnen.nl.

Meer informatie: