Waarom Voordeelgordijnen?

✓ Betrouwbaar

                 
✓ Goedkope gordijnen

Al vanaf € 4,99 per meter

✓ Gratis verzending
Vanaf bestellingen boven de          € 70,00

✓ Snel in huis
Losse stof binnen 1 werkdag
Maatwerk binnen 21 werkdagen


✓ Voorraad
Alle artikelen ruim voorradig

✓ Gratis kleurstalen
Weet waar u aan toe bent!
Bezoek onze winkels

Foto Gordijnenhal Voordeelgordijnen.nl
Vindt u het moeilijk om uw keuze via de webshop te maken? Bezoek dan één van onze winkels.
 • Houten Jaloezieën

  Jaloezieën op maat vanaf € 25,00

 • Onze houten jaloezieën zijn op maat gemaakt en worden vakkundig en met de beste materialen gemaakt. Naast onze 2 lijnen gemaakt van echt hout (de Trend en Luxe), bieden wij ook een mooie hout-look aan, gemaakt van PVC.

  De houten jaloezieën worden bij ons altijd compleet geleverd, hier kunt u denken aan zowel plafond als wandsteunen, een handige montagehandleiding, de bovenlat wordt ook altijd meegeleverd in dezelfde kleur en materiaal als de jaloezieën.  Als u voor montage op het kozijn kiest, wordt de bovenlat van de jaloezie uiteraard geleverd met zijkanten om de zijkanten van de bak netjes af te dekken.

  Tevens worden bij ons altijd de zijkanten van de houten jaloezieën geverfd zonder meerprijs. Kortom, het is een compleet product zonder verrassingen.

  Uiteraard kunt u gratis stalen aanvragen van onze houten jaloezieën, deze worden dagelijks verstuurd.


 • Houten Jaloezieën - Trend

  • Hoogwaardig Lindehout
  • Scherpste Prijs
  • Beschikbaar in 10 kleuren
  • Vanaf 25,00 euro per stuk
  Stel samen
   

  Houten Jaloezieën - Luxe

  • Hoogwaardig Lindehout
  • Meest Luxe uitvoering
  • Volledig samen te stellen
  • Vanaf 35,00 euro per stuk
  Stel samen
   

  PVC Jaloezieën

  • Houtlook
  • Vochtbestendig
  • Ideaal voor in de badkamer
  • Vanaf 25,00 euro per stuk
  Stel samen
   

Houten jaloezieën kopen

Besluit je om houten jaloezieën te kopen? Dan kies je ongetwijfeld voor de stijlvolle houten jaloezieën van Voordeelgordijnen.nl. Houten jaloezieën creëren een natuurlijke en warme sfeer in je huis. Heb je een landelijk of een modern interieur? Houten jaloezieën kunnen toegepast worden in elk interieur. Je kunt de lamellen van deze jaloezieën d.m.v. het ladderkoord heel gemakkelijk in de door jouw gewenste stand zetten. Het is dus mogelijk om op ieder moment van de dag de door jou gewenste lichtinval en doorkijk te regelen.

Houten jaloezieën op maat

Natuurlijk moeten houten jaloezieën precies passen voor bijvoorbeeld de ramen in de woonkamer. Een houten jaloezie in een standaardmaat past niet altijd. Bij Voordeelgordijnen.nl kan je houten jaloezieën op maat bestellen. Wanneer je houten jaloezieën op maat bestelt hoef je alleen de afmetingen van de ramen te bepalen. Door middel van onze calculator kan je eenvoudig de afmetingen aangeven. Doorgaans kunnen de houten jaloezieën met de door jou opgegeven maten worden geleverd. Is dat niet mogelijk? Dan ontvang je uiteraard bericht.

Goedkope houten jaloezieën

Houten jaloezieën zijn niet goedkoop. Heb je een bescheiden budget? Dan kan je ook bij ons terecht! Wij hebben namelijk ook een assortiment budget houten jaloezieën voor een budget prijs. Bij ons heb je een ruime keuze aan houten jaloezieën. De budget houten jaloezieën zijn natuurlijk gemaakt van een goede kwaliteit hout. Deze jaloezieën heten bij ons Trend. Ze hebben een standaardbreedte van bijvoorbeeld 35 of 50 mm. De houten jaloezieën zijn verkrijgbaar met een standaard bediening en natuurlijk voorzien van een ladderkoord. Er kan gekozen worden uit bijvoorbeeld een vijftiental populaire kleuren. De bovenbak is voorzien van een houten sierlijst.

Kies de afwerking van het hout

De houten lamellen van de houten jaloezieën zijn op verschillende manieren afgewerkt. Je kunt de afwerking kiezen die bij jou past. Ben je op zoek naar een houten jaloezie met een moderne uitstraling? Dan kun je kiezen voor gladde en afgelakte lamellen. Ben je op zoek naar een natuurlijke uitstraling? Kies dan voor lamellen met een duidelijk zichtbare houtnerf. 

Foto Gordijnenhal

Bezoek onze winkels

Vindt u het moeilijk om uw keuze via de webshop te maken? Bezoek dan één van onze winkels.

Locatie Purmerend Locatie Amsterdam