Verduisterende gordijnen

Onze verduisterende gordijnen zorgen ervoor dat er nauwelijks licht de kamer binnen komt, dit is ideaal voor in bijvoorbeeld de slaapkamer. Het kiezen van gordijnen kan af en toe niet makkelijk zijn, u wilt er natuurlijk jarenlang van genieten. Wij als gordijnen specialist weten dit natuurlijk als niemand anders. Wij hebben een grote collectie verduisterende stoffen van hoge kwaliteit. Deze gordijnen zijn in verschillende kleuren en desins online te bestellen.

Verduisterende gordijnen kopen

Wanneer je gordijnen zoekt met extra privacy en wilt genieten van een goede nachtrust kan je voor verduisterende gordijnen kiezen. Verduisterende gordijnen worden gekenmerkt doordat deze nagenoeg geen zonlicht binnen laten. Deze overgordijnen koopt u al bij ons vanaf 4,99 per meter. Wij zijn een van de goedkoopste die deze raamdecoratie soort met hoge kwaliteit levert. Wat ook kenmerkend is dat de verduisterende gordijnen een isolerende werking hebben en ze ook wel isolerende gordijnen genoemd worden. Goedkope verduisterende gordijnen Bij Voordeelgordijnen.nl kunt goedkope verduisterende gordijnen al vanaf 4,99 euro per meter kopen. Wij bieden deze raambekleding in verschillende kleuren aan zo hebben wij witte gordijnen of grijze gordijnen voor een frisse uitstraling. Maar ook zwarte gordijnen of blauwe gordijnen om een extra donker effect te creëren.

 

Bekijk Verduisterende Gordijnen
Simpel bestellen in 3 stappen
1. Vraag gratis kleurstalen aan en kies uw stof
2. Meet uw raam volgens de simpele meetinstructies
3. Rond uw bestelling af
Nieuw Best verkocht Verduisterend
verduister-fancy-oranje
verduister-fancy-oranje
Gordijnen Verduister Fancy Oranje
Gratis kleurstaal

Nog meer weten? 

De mooiste verduisterende gordijnen kopen

Wanneer het tijd is voor nieuwe gordijnen kan je ervoor gaan om meer privacy te zoeken zodat je meer kan genieten. Het kenmerk van verduisterende gordijnen is dat ze weinig tot geen zonlicht doorlaten. Daarbij heeft het ook nog eens een isolerende werking en daarom worden ze ook wel isolerende gordijnen genoemd. De verduisterende gordijnen kunnen vaak verkregen worden in verschillende kleuren. Het is natuurlijk wel goed om vooraf te weten welke kleur, maat en lengte je wilt hebben voor de verduisterende gordijnen.

Waarom verduisterende gordijnen kopen?

Godijnen houden licht tegen maar dit kan verschillen per gordijnstof. Wanneer je een stof hebt die van zichzelf niet verduisterend is kan je het voeren en dan heb je hetzelfde effect. Op een kinderkamer komen gevoerde gordijnen heel goed van pas omdat het altijd donker is op de kamer. Wanneer je verduisterende voering gaat gebruiken moet je weten dat deze in verschillende sterktes zijn: - Black out Intens - verduisterend - Dim out/semi-verduisterend

Verduisterende gordijnen op maat

Onze verduisterende gordijnen op maat zijn momenteel een van de populairste soort raambekleding die wij op dit moment aanbieden. De gordijnen worden gemaakt in ons atelier en binnen 10 werkdagen geleverd. Wilt u liever alleen de gordijnstof? Dan kan dat natuurlijk ook en heeft u dat binnen 1 werkdag in huis. Wij hebben al onze verduisterende gordijnstoffen altijd ruim op voorraad! Daarnaast is het ook mooi om deze gordijnen te combineren met bjivoorbeeld houten jaloezieen of pvc jaloezieen

 

erduisterende gordijnen op maat kopen de juiste keuze!


Wanneer een kamer niet goed genoeg is verduisterd kan dit je slaapkwaliteit verslechteren. Je kan dan te maken krijgen met slapeloosheid maar ook met depressiviteit. Het is goed om je kamer goed donker te maken door het gebruik van verduisterende gordijnen. Je valt dan snel in slaap en je slaapkwaliteit verbeterd aanzienlijk. De voordelen van een verduisterende kamer zijn · Je houd het licht van de maan en de straatverlichting tegen; · Door het gebruik van gevoerde gordijnen zorg je ook voor extra isolatie; · Het warmte verlies wordt beperkt door de verduistering; · Het kan je kamer ook verduisteren als de zon de hele dag op de slaapkamer staat; · De verduistering geeft een knusse sfeer aan de slaapkamer.

Wat is een verduisterend gordijn?

In het algemeen zijn gordijnen vaak lichtdoorlatend en geeft dit sfeer aan het interieur. Echter in bepaalde ruimtes is het fijner om geen licht binnen te laten en een donkere ruimte te hebben. De slaapkamer is bijvoorbeeld zo'n ruimte waar je graag geen licht wilt als je gaat slapen. In de zomer worden de dagen langer en komt de zon al vroeg in de ochtend op. Het is natuurlijk niet fijn om te vroeg wakker te worden. Daarnaast is het verduisteren van je kamer ook fijn als je graag overdag tv kijkt of aan het werk bent op je computer. Verduisterende raamdecoratie is dan vaak nodig en zorgen dat de kamer verduisterd wordt. De verduisteringsgordijnen zijn niet altijd 100% licht dicht. Wij geven dit altijd aan bij de verduisterende stof. Daarnaast kan je bijna elk gordijn verduisterend maken door er een extra voering aan toe te voegen.

Wat is het verschil tussen verduisterende gordijnen en Semi Verduisterende gordijnen?

In een donkere slaapkamer slapen zorgt voor een goede nachtrust maar sommige mensen vinden deze nachtrust niet als het zo donker is. Wanneer het voor jou niet helemaal donker hoeft te zijn dan kan je kiezen om semi verduisterende gordijnen te kiezen. Het verschil is dat deze gordijnen net wat licht door laten dan verduisterende gordijnen. Verduisterende gordijnen zijn vaak 90% lichtdicht en semi verduisterende gordijnen hebben een lager percentage lichtdichtheid. De keuze van verduisterende gordijnen en semi verduisterende gordijnen licht het vaak aan het assortiment. Bij Voordeelgordijnen.nl zorgen wij dat we ons assortiment van gordijnen aanpassen op de huidige trends. Dit betekend dat je voor elk type gordijn een leuke gordijnstof kan vinden die bij jou in huis past. De prijs van verduisterende- en semi verduisterende gordijnen zit hem vaak in de keuze van de kwaliteit van het gordijn. Is een gordijn op maat te duur dan kunt u ook kiezen om de gordijnen zelf te maken. Van al onze stoffen verkopen wij ook de gordijnstoffen los. Twijfel je of de gordijnstof van een semi of compleet verduisterend gordijn voor bijvoorbeeld in de woonkamer of slaapkamer? Vraag dan een gratis kleurstaal aan!

Wat maakt gordijnen verduisterend?

Bij ons tref je in de collectie verschillende soorten verduisterende stoffen aan zo hebben wij verduisterend wat niet helemaal licht dicht is maar ook 100% lichtdichte gordijnen. De 100% lichtdichte gordijnen tref je in de collectie New York, Brooklyn en Manhattan. De gordijnen uit deze collectie hebben een voering die zorgt dat het licht dicht is. Deze stof is ook wat dikker dan de standaard verduisterende gordijnen die wij in onze collectie hebben. Wanneer je toch graag een andere gordijnstof verduisterend wilt hebben kan je kiezen voor een extra voering. Door deze verduisterende voering wordt het gordijn 100% lichtdicht gemaakt.