Deze website is niet geoptimaliseerd voor gebruik in Internet Explorer (IE)

FAQ - Veelgestelde vragen

Onze pakketten worden verstuurd via PostNL, u kunt uw bestelling volgen via Track & Trace. Mocht u niet thuis zijn tijdens de bezorging dan wordt het pakket bij de buren afgeleverd of het pakket wordt de volgende dag opnieuw bij u aangeboden. In beide gevallen krijgt u hiervan een melding in de brievenbus. Tevens is dit online te zien bij Track & Trace.
Al onze prijzen worden vermeld inclusief 21% BTW.
Bij bestellingen van losse stof, vouwgordijnsystemen met koordsysteem en accessoires:
Als u op werkdagen vóór 13:00 uur bestelt en betaalt, kunt u het product binnen 1-2 werkdagen bij u thuis verwachten.

Bij bestellingen van maatwerk (gemaakte gordijnen, vitrages en vouwgordijnen):
Bij maatwerk zal de levertijd iets langer zijn, maar we kunnen nog steeds een zeer snelle levering van 15 werkdagen garanderen.
De gordijnen van voordeelgordijnen zullen worden geleverd volgens de door u ingevulde gegevens in de gordijncalculator. Controleer dus extra voordat u een bestelling plaatst. Al onze stoffen zullen worden geleverd conform de afbeelding van het product en de door u aangevraagde staal. Het is mogelijk dat er een miniem kleurverschil is tussen een opgestuurd kleurstaal en de bestelde gordijnstof doormiddel van een ander verfbad. Onze maatwerk gordijnen worden bij u afgeleverd zodat u ze meteen kunt ophangen. Volledig afgewerkt met verstelbare haakjes, plooiband en afgewerkte zij- en onderzoom.
Het kan natuurlijk altijd voor komen dat er fouten gemaakt worden in uw bestelling of dat er fouten in de stof zitten. Dit is heel vervelend, maar helaas nooit helemaal te voorkomen. Wij doen onze uiterste best om alle klachten over producten en onze dienstverlening, zo spoedig mogelijk op te lossen. -Licht ons zo spoedig mogelijk in over de klacht (indien redelijkerwijs mogelijk graag binnen 2 maanden na ontdekking van de fout). -Pas na overleg met voordeelgordijnen kunt u de producten terugsturen en zullen wij, mits de klacht gegrond is, de verzendkosten vergoeden. -Wij zullen altijd ons best doen om een passende oplossing te vinden. -Wij zullen zo snel mogelijk een inhoudelijke reactie sturen (binnen 48 uur). Mocht het voorkomen dat u tijdens het bestellen een fout heeft gemaakt, dan kunt u met ons contact opnemen en zullen wij een offerte opstellen voor het herstellen van het maatwerk. Neem contact op door te mailen naar info@voordeelgordijnen.nl Voor het contact opnemen met de geschillencommissie Thuiswinkel verwijzen wij u door naar www.sgc.nl. U kunt uw klacht ook voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/) .
Welkom bij Voordeelgordijnen.nl

Op Voordeelgordijnen.nl vindt u een ruim assortiment aan kwalitatief hoge gordijnen tegen een scherpe prijs! Naast gordijnen vindt u ook een uitgebreid assortiment aan Jaloezieën. Al duizenden klanten zijn u reeds voorgegaan!

Waarom Voordeelgordijnen.nl?
  • Goedkope gordijnen Al vanaf € 4,99 per meter
  • Gratis verzending Vanaf bestellingen boven de €70,00
  • Snel in huis Losse stof binnen 1 werkdag
    Maatwerk binnen 15 werkdagen
  • Voorraad Alle artikelen ruim voorradig
  • Gratis kleurstalen Weet waar je aan toe bent!
4,8
Ongelofelijke service

“Na eerst helemaal gratis de kleurstalen te mogen proberen hebben wij uiteindelijk gekozen voor trend velours groen gordijnen. De gordijnen zijn echt prachtig op maat gemaakt met verstelbare haakjes. Ze waren ook nog eens sneller klaar dan de aangegeven 15 werkdagen. De gordijnen zijn van prachtige stof, ontzettend zacht en een hele mooie warme smaragdgroene kleur. Ze zijn ook nog ontzettend verduisterend. De gordijnrails die we erbij hebben besteld zijn ook van prima kwaliteit, al ontbrak de handleiding om ze te monteren. Deze hebben we op internet opgezocht. Het was een geweldige ervaring en we kunnen niet wachten om de gordijnen voor onze woonkamer te bestellen.” — Kelly Bergers

Trustpilot Score Gebaseerd op 13076 reviews
Zoals verwacht.

“Snelle levering en productkleur/kwaliteit zoals verwacht.” — klant

Trustpilot Score Gebaseerd op 13076 reviews
Echt een aanrader.

“De klantenservice is onmiddellijk bereikbaar, is zeer klantvriendelijk en elke vraag wordt netjes beantwoord . Ook lossen ze eventuele problemen onmiddelijk op. Oftewel ze doen wat ze zeggen. Ikzelf ben er heel tevreden over, heb er meerdere keren een bestelling geplaatst en ook daar ben ik dik tevreden over.” — Joh.

Trustpilot Score Gebaseerd op 13076 reviews
Top!

“Zeer tevreden. Wij hebben de gordijnen in de winkel in Purmerend besteld en binnen 3 weken bezorgd. Wij zijn door de medewerkers in de winkel goed verholpen. Prima prijs kwaliteit verhouding. Dank trouwens voor de extra loodjes, de gordijnen hangen strak in onze woonkamer!” — Kumar

Trustpilot Score Gebaseerd op 13076 reviews
Goede kwaliteit

“Mooie stof en netjes genaaid” — Anoniem

Trustpilot Score Gebaseerd op 13076 reviews
Kom naar één van
onze
winkels

Online geen keuze kunnen maken?
Bezoek ons op een van onze locaties:

Albert cuypstraat 268-270
1073 BR Amsterdam
Tel: 020 671 15 91
Openingstijden:
Dinsdag t/m zaterdag: 9.00 uur - 17.00 uur

Gesloten op vrijdag 25 augustus
Gesloten op vrijdag 8 en zaterdag 9 september
Breedstraat 18
1441 CC Purmerend
Tel: 0299 42 64 75
Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag: 9.30 uur - 17.30 uur
Zaterdag: 09.30 uur - 17.00 uur
Gesloten op dinsdag 29 en woensdag 30 augustus
Gesloten op dinsdag 5 en woensdag 6 september