Velours gordijnen

Bent u op zoek naar gordijnen van hoge kwaliteit en zorg dragend voor een warme en rijke uitstraling van uw ruimte? Dan bent u opzoek naar velours gordijnen. Velours geeft net dat extra luxe wat een ruimte nodig heeft!

Velours gordijnen kopen

Velours of ook wel velour genoemd is de franse benaming voor wat wij in de volksmond fluweel noemen. Velours gordijnen voelen zacht aan en voor het oog een matte glans. Velours gordijnen kopen bij Voordeelgordijnen.nl doet u al vanaf €12,95 per meter. Wij bieden een breed assortiment van velours gordijnen aan, waarin de meeste populaire kleuren gordijn stoffen toebehoren. Daarnaast zijn het ook verduisterende gordijnen. Velours gordijnen op maat of alleen de stof te bestellen. De losse stof binnen 1 werkdag en gordijnen op maat binnen 15 werkdagen.

Velours gordijnen op maat

Velours of ook wel velour genoemd is de Franse benaming voor wat wij in de volksmond fluweel noemen. Velours gordijnen voelen zacht aan en voor het oog een matte glans. Wij bieden een breed assortiment van velours gordijnen aan, waarin de meeste populaire kleuren gordijn stoffen toebehoren. Velours gordijnen op maat of alleen de stof te bestellen. De losse stof binnen 1 werkdag en gordijnen op maat binnen 15 werkdagen. Wij bezitten over een eigen atelier waar de velours gordijnen op maat worden gesneden en genaaid. Voordeelgordijnen.nl heeft al veel huizen voorzien van raamdecoratie op maat. Wij hebben al ruim 40 jaar ervaring in het vergaren van velours gordijnen.

Goedkope velours gordijnen

Velours gordijnen geven vooral in grote ruimtes een warme en rijke uitstraling. Onze velours gordijnen stralen ook rust uit en zijn uitermate geschikt voor in slaapkamers, woonkamers en portalen. Door een eigen atelier en groothandel kunnen wij goedkope velours gordijnen aanbieden.