Ruilen & Retourneren

Bij Voordeelgordijnen.nl kun je een artikel ruilen of retourneren als je dat binnen 14 dagen na ontvangst aan ons meldt, u heeft na de melding nog 14 dagen om het product te retourneren, je kan ook zonder voorafgaande mededeling de producten terugsturen, als je daarbij maar een mededeling voegt waaruit jouw wens tot herroeping blijkt.. Het is wel van belang dat het product compleet is en in de oorspronkelijke verpakking zit (indien redelijkerwijs mogelijk). Bij producten die beschadigd of niet compleet zijn kunnen wel kosten voor in rekening gebracht worden. U bent zelf verantwoordelijk voor de kosten van retourzending van het pakket, behalve als het een gegronde klacht betreft. Het aankoopbedrag en de kosten van de heenzending zullen maximaal een week na ontbinding teruggestort worden op uw rekening.

In het geval van maatwerk (op maat gemaakte gordijnen en op maat geknipte stof) is ruilen of retourneren niet mogelijk aangezien dit speciaal voor u gemaakt wordt of afgeknipt wordt.

Vooraf kunt u kosteloos een kleurstaal aanvragen als u twijfelt over de stof of kleur.

Bij het retourneren van artikelen die wel vallen onder het retourrecht (bijvoorbeeld embrasses), kunt u gebruik maken van het meegeleverde retourformulier.
Vragen kunt u altijd stellen aan onze klantenservice, per telefoon op 020 - 363 8567 of door te mailen naar info@voordeelgordijnen.nl.

Retouradres:
Voordeelgordijnen.nl
Oude Blaauwweg 5
1521RN Wormerveer

U kunt ook gebruikmaken van het Modelformulier_voor_herroeping.docx  voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

U kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht. Hierbij graag de woorden "Europees modelformulier voor herroeping" door laten linken naar (een PDF van) het onaangepaste formulier zoals dat hier te vinden is: https://www.thuiswinkel.org/data/uploads/reglementen/Modelformulier_voor_herroeping.docx.
U mag eventueel wel uw adresgegevens alvast invullen, maar enige andere aanpassingen of toevoegingen (zoals "Bestelnummer") zijn niet toegestaan.