Horizontale lamellen

Horizontale lamellen zijn enorm populair. Deze mooie raamdecoratie soort zijn in tientallen verschillende uitvoeringen bij ons te koop, zodat je altijd wel een kleur kunt vinden die past bij het interieur. Daarnaast zijn horizontale lamellen beschikbaar in verschillende materialen, je kunt kiezen voor hout maar ook voor kunststof. Zo kun je de lamellen zonder problemen combineren met de door jou gekozen woonstijl. Bij een romantisch ingerichte woning kies je misschien sneller voor houten lamellen, in een strak en modern ingerichte woonkamer komen kunststof lamellen beter tot hun recht. Wanneer je ze in je badkamer of keuken wilt hangen kies dan voor PVC jaloezieën. PVC lamellen kun je je eenvoudig reinigen met schoonmaakmiddel.

Horizontale lamellen kopen

Je kunt horizontale lamellen kopen in alle soorten en maten. Omdat ze te koop zijn in tientallen kleuren kun je de stijl perfect aanpassen bij het interieur. Een neutrale kleur heeft wel het voordeel dat je dan simpel van bankstel of vloerbedekking kunt wisselen zonder dat je ook nieuwe horizontale lamellen moet kopen. Lamellen gaan vaak veel langer mee dan gordijnen, omdat ze gemaakt van zijn van stevig materiaal. Bij ons koop je eenvoudig horizontale lamellen in hout of PVC kwaliteit. Ze worden geleverd met alle benodigdheden om ze zelf eenvoudig op te hangen.

Horizontale lamellen op maat

Horizontale lamellen op maat kopen is de standaard. In enkele eenvoudige stappen bestel je houten of pvc lamellen op maat. Het opmeten kun je zelf eenvoudig doen door de breedte en de lengte van de kozijnen te meten. Houd er wel rekening mee wanneer je gaat meten of de lamellen in of buiten het kozijn komen te hangen. De levertijd van horizontale lamellen (PVC of hout) op maat is ongeveer 10 werkdagen.