Deze website is niet geoptimaliseerd voor gebruik in Internet Explorer (IE)
  • Stap 1. Kies gewenste Gordijnrail
  • Stap 2. Kies uitvoering & Maat
  • Stap 3. Bestellen

Gordijnrails

Gordijnrails koop je bij Voordeelgordijnen vanaf 10 euro!

vanaf €10,00
Prijs (€10 - €299)
Kleur
Soort
Kom naar één van onze winkels
of naar onze showroom.

Online geen keuze kunnen maken?
Bezoek ons op een van onze locaties:

Showroom
Oude Blaauwweg 5
1521RN Wormerveer
Tel:020 363 85 67

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 9.30 uur - 16.30 uur
Albert cuypstraat 268-270
1073 BR Amsterdam
Tel: 020 671 15 91

Openingstijden: 
Dinsdag t/m zaterdag: 9.00 uur - 17.00 uur
Breedstraat 18
1441 CC Purmerend
Tel: 0299 42 64 75

Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag: 9.30 uur - 17.30 uur
Zaterdag: 09.30 uur - 17.00 uur
Heel goede ervaring “Het bestellen ging gemakkelijk. De prijs is heel schappelijk vergeleken bij anderen. De gordijnen waren mooi genaaid en de maat die ik had opgegeven is perfect nageleefd. Volgende keer weer via Voordeelgordijnen.” — H.M. van der Linden
Prachtig gordijn! Dat is goed tegen kou én zon “Even op wachten , maar dan hèb je ook wat! ” — Elly van Oosterbos

Gordijnrails

Bij Voordeelgordijnen ben je aan het juiste adres voor een uitgebreid assortiment aan gordijnrails. Of je nu op zoek bent naar een functionele en stijlvolle manier om je gordijnen op te hangen, of je wilt een nieuwe look geven aan je interieur, Voordeelgordijnen biedt zwarte en witte gordijnrails aan die aan al je behoeften voldoen. Onze collectie gordijnrails omvat twee soorten gordijnrails die op maat gemaakt kunnen worden zodat je gemakkelijk iets kunt vinden dat past bij de esthetiek van je kamers. Of je nu een moderne uitstraling wilt bereiken met strakke, minimalistische rails, of eerder de voorkeur geeft aan een klassieke uitstraling met decoratieve elementen, we hebben opties voor elke smaak.

Gordijnrails kopen

Een van de voordelen van winkelen bij Voordeelgordijnen is het brede scala aan keuzes dat we aanbieden. Je kunt kiezen uit twee soorten gordijnrails namelijk wit of zwart. Afhankelijk van je voorkeur en of het past bij de gordijnen die je koopt. Bovendien zijn onze gordijnrails verkrijgbaar in diverse lengtes en op maat gemaakt, waardoor je zelfs voor grote ramen of speciale situaties de perfecte oplossing kunt vinden.

Naast functionaliteit en esthetiek staat bij Voordeelgordijnen ook kwaliteit hoog in het vaandel. We streven ernaar om gordijnrails te leveren die duurzaam en betrouwbaar zijn, zodat je jarenlang van je gordijnen kunt genieten zonder je zorgen te maken over de ophanging.

Gordijnrails op maat

Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Of je nu vragen hebt over de verschillende types gordijnrails, installatietips nodig hebt of advies wilt over het combineren van gordijnen en rails voor een harmonieuze uitstraling, wij zijn er om je te assisteren. Kortom, als je op zoek bent naar hoogwaardige gordijnrails, biedt Voordeelgordijnen een uitgebreide selectie die stijl, functionaliteit en kwaliteit combineert. Breng een bezoek aan onze winkel en ontdek de mogelijkheden om je ramen met elegantie en gemak aan te kleden.