Jaloezieën

Jaloezieën op maat vanaf € 25,00

Bij ons koop je jaloezieën die op maat gemaakt worden! De jaloezieën worden ze door onze fabriek vakkundig gemaakt en gebruiken wij de beste materialen. In onze collectie hebben we 2 lijnen die gemaakt zijn van echt hout: de Trend en Luxe. Naast echt hout bieden wij ook een mooiemooie hout-look aan, gemaakt van PVC.

Onze jaloezieën worden geleverd met alles wat je nodig hebt om deze op te hangen. Hier bij kun je denken aan zowel plafond als wandsteunen, een handige montagehandleiding. Bij alle jaloezieën wordt de bovenlat altijd meegeleverd in dezelfde kleur en materiaal als de jaloezieën.  
Als u voor montage op het kozijn kiest, wordt de bovenlat van de jaloezie uiteraard geleverd met zijkanten om de zijkanten van de bak netjes af te dekken.

Daarnaast wordt bij ons de zijkanten zijkanten van de houten jaloezieën altijd geverfd zonder meerprijs. Bij ons krijg je een compleet product zonder verassingen!Wanneer je niet helemaal zeker weet of de kleur van de lamellen bij het interieur past kun je uiteraard gratis stalen aanvragen jaloezieën. Deze  ontvang je de volgende dag in huis!

 

 

Jaloezieën kopen

 

Bij ons ben je aan het juiste adres jaloezieën te kopen! In onze collectie vindt je stijlvolle jaloezieën die je ruimte nog mooier maken. Als je voor jaloezieën kiest zorgen deze voor een natuurlijke en warme sfeer in je huis. Jaloezieen passen eigenlijk bij elk interieur. Of je nu een landelijk of een modern interieur hebt. Een mooie bijkomstigheid van jaloezieën is dat je d.m.v. het ladderkoord heel gemakkelijk kan bepalen hoeveel zonlicht je binnen laat. Het is dus mogelijk om op ieder moment van de dag de door jou gewenste lichtinval en privacy te regelen.

 

Jaloezien op maat

 

Jaloezien moeten natuurlijk precies tussen de ramen van je ruimte passen. Een jaloezie in een standaardmaat past niet altijd. Bij ons koop je jaloezieën op maat en diverse kleuren en materialen. Met onze eenvoudige calculator hoef je alleen de afmetingen van de ramen te bepalen. Zo eenvoudig was jaloezieën op maat kopen nog nooit geweest.  Over het algemeen Doorgaans kunnen de jaloezieën met de door jou opgegeven maten worden geleverd. Wanneer dit niet mogelijk blijkt kun je altijd een bericht naar ons sturen.

 

Goedkope Jaloezieën

 

Jaloezieën zijn in vergelijking met andere soorten raamdecoratie als gordijnen niet goedkoop. Bij ons kan je terecht voor elk budget  Naast onze luxe lijn jaloezieën hebben wij namelijk ook een assortiment budget houten jaloezieën voor een budget prijs. Ook bij deze budget jaloezieen heb je een ruime keuze aan dessins en materiaal.  Daarnaast zijn de budget jaloezieën natuurlijk gemaakt van een goede kwaliteit hout. Deze jaloezieën heten bij ons Trend. Ze hebben een standaardbreedte van bijvoorbeeld 35 of 50 mm. De houten jaloezieën zijn verkrijgbaar met een standaard bediening en natuurlijk voorzien van een ladderkoord. In deze collectie heb je de keuze uit een vijftiental populaire kleuren. De bovenbak is voorzien van een houten sierlijst.

 

Kies de afwerking van het hout

 

De lamellen van de jaloezieën zijn op verschillende manieren afgewerkt. Iedereen heeft natuurlijk een persoonlijke smaak wanneer het gaat om kleur of materiaal. Bij ons kun je de de afwerking kiezen die bij jou past. Ben je op zoek naar een jaloezie met een moderne uitstraling? Dan kun je kiezen voor gladde en afgelakte lamellen. Maar ook als je op zoek bent naar een natuurlijke uitstraling ben je bij ons aan het juiste adres. Je kan dan bijvoorbeeld kiezen voor lamellen met een duidelijk zichtbare houtnerf.